Hlavní obsah

O2 TV se potýká s opakovanými výpadky

Praha

Problémy některých zákazníků s přihlašováním k placené televizi O2 TV trvaly v úterý večer zhruba hodinu, skončily po 20:00. ČTK to dnes sdělila mluvčí společnosti O2 Lucie Jungmannová. Kolika zákazníků se mohly potíže dotknout, neuvedla. Televize měla výpadky i minulý čtvrtek a také na konci prázdnin.

Foto: archív tvůrců

Prostředí O2 TV

Článek

„Někteří naši zákazníci mohli včera (v úterý) ve večerních hodinách zaznamenat nefunkční přihlášení k O2 TV. Problémy trvaly zhruba hodinu, po 20:00 bylo již možné se k O2 TV opět přihlásit. Všem dotčeným zákazníkům se velmi omlouváme,“ uvedla mluvčí.

Potíže s přihlášením k O2 TV hlásili v úterý večer lidé na sociálních sítích. Operátor na Facebooku uvedl, že pracuje na odstranění problému. Server Lupa.cz napsal, že někteří lidé se k O2 TV nemohli přihlásit ani minulý čtvrtek odpoledne a večer.

Příští rok už jen DVB-T2. Vypínání první digitální televize začne v Praze už letos

Internet a PC

Vlnu nevole pak vyvolal zejména srpnový výpadek, kvůli kterému stovky lidí neviděly zápas čtvrtého předkola fotbalové Ligy mistrů mezi rumunskou Kluží a pražskou Slavií. Společnost tehdy uvedla, že některé televizní aplikace byly v důsledku obrovského zájmu diváků přetíženy.

Televizní přenos z Ligy mistrů vysílá O2 TV i ve středu. V jednom z osmi zápasů nastoupí pražská Slavia proti Barceloně.

Reklama

Související témata:

Související články

Novinky ze světa prémiových televizorů

Hned několik prémiových televizorů si odbylo zkraje tohoto měsíce premiéru na veletrhu CES v americkém Las Vegas. Výrobci se přitom předháněli v tom, kdo...

Televizor dostal křídla, aby lépe hrál

Proměnit televizory doslova k nepoznání se snaží společnost Bang & Olufsen s novým typem reproduktorů. Díky nim totiž černá obrazovka vypadá, jako kdyby měla...

Výběr článků

Načítám