Hlavní obsah

Nové Firmy.cz si může vyzkoušet každý. Seznam spustil veřejnou testovací verzi

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam spustila veřejnou testovací verzi inovovaného internetového katalogu Firmy.cz, která byla odhalena minulý týden. Novinka přináší nový vzhled, který nabídne vyhledávání podle mapy a klade velký důraz na fotografie provozoven. Zároveň mění také obchodní model.

Foto: Novinky

Nové Firmy.cz

Článek

Nová podoba portálu Firmy.cz bude spuštěna od dubna, testovací verzi je však možné vyzkoušet již nyní prostřednictvím stránek beta.firmy.cz.

Jednou z chystaných novinek je integrace mapy. Návštěvníci si tak budou moci vybrat, zda jim více vyhovuje hledání ve výpisu, nebo podle mapy. Mapa nabídne také automatickou detekci lokality, díky čemuž bude možné snadno zobrazit všechny požadované firmy v okolí.

Vyhledávat je možné samozřejmě také prostřednictvím zvolených kritérií. Při hledání se budou zobrazovat i fotografie konkrétní provozovny, přidávat bude možné i recenze podniků a živnostníků.

Foto: Novinky

Výsledky hledání v nové podobě katalogu Firmy.cz

Zásadní změnou je možnost vkládat všechny informace o firmách a živnostnících zadarmo. Firmy však budou moci v katalogu ovlivňovat svoji pozici ve výpise výsledků hledání (jak v kategoriích, tak při hledání pomocí klíčových slov) prostřednictvím denních aukcí. Každý den si tak budou moci nastavit, kolik chtějí za inzerci utratit.

Starší verze internetového katalogu Firmy.cz poběží až do ostrého spuštění té nové. Mezitím Seznam postupně kontaktuje jednotlivé společnosti v databázi, aby byl dubnový přechod co nejplynulejší. Katalog jich obsahuje více než 600 tisíc.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám