Hlavní obsah

Zakřivený mobil od LG se v Česku nabízí za 20 000 Kč

První tuzemští prodejci zařadili do své nabídky druhou generaci zakřiveného smartphonu od LG, který si odbyl premiéru na veletrhu CES v americkém Las Vegas. V rámci předobjednávky za model G Flex 2 zájemci zaplatí 19 990 Kč.

Foto: archív výrobce

LG G Flex 2

Článek

Kdy bude novinka od společnosti LG fyzicky skladem, však zatím prodejci neuvádějí. Oficiální datum zahájení prodeje neoznámil ani výrobce.

Pracovní tempo novinky udává osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 810 při taktu 2 GHz. V nabídce se objeví model s 2 i 3 GB operační paměti, stejně tak bude možné vybírat mezi 16GB a 32GB úložným prostorem.

Foto: mif, Novinky

LG G Flex 2

Fotoaparáty mají rozlišení 13 MPx (zadní) a 2,1 MPx (přední). Na zadní straně stojí za povšimnutí ještě tlačítko, kterým je možné smartphone zapnout. I přes poměrně velký displej je tak ovládání tohoto přístroje o něco příjemnější. Vše pracuje pod operačním systémem Android.

LG G Flex 2 je vybaven dotykovým panelem s úhlopříčkou 5,5 palce a rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů. Displej je zakřivený podle ohybu tváře, tedy jeho střed ustupuje proti horní a spodní hraně dozadu.

Foto: mif, Novinky

LG G Flex 2

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám