Hlavní obsah

Vlajková loď od LG zlevnila o tisíce korun

Novinky, lez

Několik tisíc korun je možné ušetřit při nákupu nejlepšího chytrého telefonu od společnosti LG. Vrcholný model G7 ThinQ tohoto výrobce se sice začal prodávat teprve minulý měsíc, přesto výrazně zlevnil. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

BEZ KOMENTÁŘE: LG G7 ThinQVideo: LG Mobile Global

 
Článek

Zkraje června se začala v tuzemských obchodech prodávat vlajková loď společnosti LG za 22 990 Kč. Necelé dva měsíce pak stačily na to, aby cenovka klesla o více než 7000 korun. Podle Zboží.cz totiž ceny aktuálně startují na 15 111 Kč.

A to je s ohledem na nabízenou výbavu velmi zajímavá částka. V otázce výkonu totiž patří model G7 ThinQ k těm nejvýkonnějším smartphonům na trhu. Pracovní tempo udává procesor Qualcomm Snapdragon 845, na který sází i celá řada vlajkových lodí konkurenčních výrobců. Tento čip má osm jader a pracuje při taktu 3 GHz.

Foto: archív výrobce

LG G7 ThinQ

K dispozici jsou dále 4 GB operační paměti a 64GB úložný prostor. Novinka od společnosti LG nabízí displej s úhlopříčkou 6,1 palce, poměr stran 19,5:9 a rozlišení UHD+, tedy 3120 x 1440 obrazových bodů. Výrobce se navíc chlubí tím, že jde o vůbec nejjasnější displej na trhu, měl by tak být velmi dobře čitelný i na ostrém slunci.

Vynikat by měl smartphone také v oblasti kvality fotoaparátů. Na zadní straně je umístěn duální senzor, každý má rozlišení 16 Mpx. Jeden má záběr 71° a špičkovou světelnost f/1.6, druhý pak záběr 107° a světelnost f/1.9. Optická stabilizace je nicméně k dispozici na prvním jmenovaném modelu. Selfie fotoaparát vepředu se chlubí světelností f/1.9, rozlišením 8 Mpx a záběrem 90°.

Foto: archív výrobce

LG G7 ThinQ

Fotoaparáty navíc spolupracují se systémem umělé inteligence. V režimu AI Cam dovedou vybrat z bezmála dvou desítek fotorežimů a nastavit ideální parametry expozice.

Konstrukce novinky je celokovová a k dispozici je akumulátor s kapacitou 3000 mAh. Potěší, že výrobce neopomněl ani na integraci sluchátkového konektoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám