Hlavní obsah

V Barceloně odstartoval veletrh Mobile World Congress

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barcelona se v pondělí proměnila v Mekku všech fandů chytrých telefonů a mobilní techniky. Odstartoval zde největší veletrh týkající se těchto témat Mobile World Congress (MWC).

Foto: MWC

MWC 2013

Článek

Brány výstaviště Fira Gran Via se otevřely široké veřejnosti v pondělí v devět hodin a otevřeny budou až do čtvrtka 28. února 16:00, kdy akce oficiálně končí. K vidění budou nejnovější telefony, tablety i méně či více praktické příslušenství.

Foto: MWC

Plán výstaviště Fira Gran Via

Očekávané jsou také přednášky hlavních hybatelů mobilního světa. Vystoupí například šéf amerického operátora AT Randall Stephensonm, prezident Ericssonu Hans Vestberg, CEO společnosti Mozilla Gary Kovacs či generální ředitel Vodafonu Vittorio Colao.

Podle informací pořadatelů návštěvníci na více než 70 000 metrech čtverečních naleznou produkty téměř 1500 vystavovatelů. Na veletrhu nebudou chybět velcí výrobci, jako je Samsung, Sony, Asus, HTC, Motorola, Nokia, Intel a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám