Hlavní obsah

Mapy.cz nově nabízejí běžkařské trasy

Novinky, mif

Především pro milovníky zimních sportů společnost Seznam připravila vylepšení serveru Mapy.cz. Nově na něm lidé naleznou více jak 5500 kilometrů běžeckých tras. Uvedl to Adam Chvaja, produktový manažer služby Mapy.cz.

Foto: Seznam.cz

Lyžařská stopa v Krkonoších

Článek

„Nově si tak všichni milovníci bílé stopy mohou na Mapy.cz v klidu naplánovat svoji trasu a nikdy už nezabloudí. Na výběr mají z 914 km magistrál, 3191 km hlavních tras, 1360 km tras turistických a pro opravdové Kateřiny Neumannové a Lukáše Bauery 134 km tras závodních,“ konstatoval Chvaja.

Foto: Seznam.cz

Lyžařské trasy je možné vyznačit na turistické mapě

Podle něj si na své přijdou i běžkaři v pohraničí, které bylo do map také zahrnuto. „Běžkařské trasy jsou značeny světle modrou barvou a uživatelé je najdou na podkladech turistických map. Všechny trasy jsou zobrazeny tak, jak vypadají za ideálního zimního počasí. Mohou se tedy měnit vlivem sněhových podmínek,“ uvedl Chvaja.

Běžkařské trasy doznají v budoucnu ještě dalších vylepšení. „Například se uvažuje doplnit k nim informace týkající se například aktuální teploty a kvality sněhu,“ uzavřel produktový manažer služby Mapy.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám