Hlavní obsah

Cena mobilu, který si dokáže zahojit své šrámy, příjemně překvapí

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V České republice se začal oficiálně nabízet chytrý telefon G Flex 2 od společnosti LG. Ten zaujme kromě prohnutého displeje také schopností léčit si drobné oděrky na zadním krytu. Cena novinky příjemně překvapí.

Foto: archív výrobce

LG G Flex 2

Článek

LG G Flex 2 je dostupný zatím pouze v rámci předobjednávky. Fyzicky skladem jej ale obchodníci budou mít až v první půlce března. Doporučená prodejní cena výrobcem činí baťovských 19 999 Kč.

Foto: archív výrobce

LG G Flex 2

Podle Zboží.cz, které provozuje společnost Seznam, je ale novinka citelně levnější. Prakticky všichni přední tuzemští prodejci ji na internetu nabízejí za 16 990 Kč. Ještě v lednu to přitom vypadalo, že prohnutý smartphone od LG bude stát skutečně zmiňovaných dvacet tisíc korun.

Jedním z velkých lákadel druhé generace modelu G Flex je schopnost hojení drobných šrámů a oděrek na zadním krytu. Pokud není rána příliš hluboká, stačí pár minut a na zadním krytu není prakticky nic vidět. Uživatel se přitom nemusí stejně jako u první generace vůbec o nic starat, jak lze vidět na videu níže.

BEZ KOMENTÁŘE: LG G Flex se dokáže sám zbavit škrábancůVideo: LG

Dotykový panel novinky má úhlopříčku 5,5 palce a rozlišení 1920 x 1080 obrazových bodů. Displej je zakřivený podle ohybu tváře, tedy jeho střed ustupuje proti horní a spodní hraně dozadu.

Pracovní tempo přístroje pak udává osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 810 při taktu 2 GHz. V nabídce se objeví model s 2 i 3 GB operační paměti, stejně tak bude možné vybírat mezi 16GB a 32GB úložným prostorem.

Fotoaparáty mají rozlišení 13 MPx (zadní) a 2,1 MPx (přední). Na zadní straně stojí za povšimnutí ještě tlačítko, kterým je možné smartphone zapnout. I přes poměrně velký displej je tak ovládání tohoto přístroje o něco příjemnější. Vše pracuje pod operačním systémem Android.

Foto: archív výrobce

LG G Flex 2

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám