Hlavní obsah

Mapy.cz nově nabízí rezervaci ubytování po celém světě

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká aplikace Mapy.cz si přichystala před letní sezónou šikovnou vychytávku pro své uživatele, nově si mohou jejím prostřednictvím rezervovat ubytování po celém světě. Nejoblíbenější tuzemská mapová aplikace totiž spojila síly s globálním webem poskytujícím ubytování Booking.com.

Foto: Mapy.cz

Mapy.cz nově spolupracují s webem Booking.com. Na snímku mapa městečka u italského jezera Lago di Garda.

Článek

„Letošní léto bude na Mapách nejen o cestování po ČR, ale už i o možnosti rezervace ubytování prostřednictvím pár kliků, a to po celém světě. Poskytujeme tak nově informace o hotelu, samotnou rezervaci lidé provedou až na webu Booking.com,“ upřesnil Jakub Faifer, produktový manažer služby Mapy.cz, a dodal, že si lidé od středy v aplikaci mohou prohlédnout ubytování i za hranicemi Česka.

Díky spolupráci s Booking.com si tak lidé snadno vyberou přímo na Mapy.cz ubytování i provedou on-line rezervaci. A pochopitelně si mohou místo své cílové destinace stáhnout v offline podobě do svého chytrého telefonu.

V aplikaci je na 1,6 milionu hotelů, apartmánů či penzionů, a to včetně jejich fotografií a recenzí přímo od uživatelů.

Služba Mapy.cz, kterou provozuje společnost Seznam.cz, svým uživatelům umožňuje vyhledat atraktivní místa v jejich okolí, poskytuje tipy na zajímavé výlety, ať už pěšky, na kole nebo autem. Samozřejmostí je i doporučování nejbližších restaurací, hotelů nebo zastávek městské hromadné dopravy. Mapy.cz prostřednictvím počítače nebo mobilního telefonu denně využije 750 tisíc lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám