Hlavní obsah

Londýnské selfie studio je rájem milovníků Instagramu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pózování v místnosti plné růžových balonků nebo vyhazování pestrobarevných konfet si mohou dopřát návštěvníci ministudia specializovaného na pořizování selfie, které dočasně vyrostlo v londýnském obchodním centru Westfield, jednom z největších v Evropě. Do podniku Selfie Factory, zaměřeného především na instagramovou generaci, už zavítaly tisíce lidí, napsala agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Selfie Factory

Článek

Prostor nabízí mimo jiné zeď ozdobenou koblihami, obřího plyšového medvěda nebo vanu se šachovnicovým pozadím.

"Líbí se mi všechny pokoje. Bude to vypadat dobře na mém Instagramu a bude to jiné než to, co jsem tam dávala dosud," řekla devatenáctiletá zákaznice pop-up studia, které si za jednu návštěvu účtuje deset liber (289 korun).

Foto: Profimedia.cz

Selfie Factory

Foto: Profimedia.cz

Selfie Factory

Duchovním otcem projektu je šestadvacetiletý majitel studia Will Bower. "Lidé tu stráví zábavnou hodinku, mohou si pořídit tolik fotek, kolik chtějí," řekl Bower. Dodal, že když cestoval se svou snoubenkou, snažili se najít mimořádná místa pro instagramové snímky, ale všude bylo přelidněno. To mu vnuklo nápad soustředit různé instagramové kulisy pod jednu střechu.

Mnoho lidí podle něj nyní žije svůj život prostřednictvím Instagramu. "Jsem si jistý, že míst, jako je toto, v budoucnu přibude," řekl Bower.

Většinu návštěvníků tvoří mladí lidé, ale v kuličkovém bazénu nebo s růžovým slonem se nechávají vyfotit i šedesátníci. Studio využívají také profesionální influenceři působící na sociálních sítích.

Foto: Profimedia.cz

Selfie Factory

Foto: Profimedia.cz

Selfie Factory

Reklama

Související témata:

Související články

Tyče na focení selfie mohou vystřídat drony

Zapomeňte na tyčky, se kterými je možné pořídit si autoportrét do mobilního telefonu. Už brzy si všichni milovníci těchto mobilních autoportrétů, pro něž se...

Výběr článků

Načítám