Hlavní obsah

Tvůrci Fortnitu rozdají 12 her zadarmo. Stáhnout si je může kdokoliv

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak trochu netradiční adventní kalendář si připravili tvůrci hitu Fortnite ze studia Epic Games. Prostřednictvím vlastního internetového obchodu s hrami budou každý den až do konce roku rozdávat jednu hru zadarmo.

Ukázka ze hry Fortnite - kapitola 2Video: archív tvůrců

 
Článek

Epic Game Store, jak se oficiální internetový obchod tohoto vydavatelství nazývá, rozdává hry zadarmo pravidelně. Tvůrci se tak snaží hráče nalákat, aby si do svých strojů nainstalovali jejich platformu místo konkurenčního Steamu od Valve.

Aktuálně je tak možné stáhnout dokonce dvě hry zadarmo – The Wolf Among Us a The Escapists. Žádné háčky v tom nejsou. Jediné, co je potřeba, je mít účet u Epic Games a přidat si zmiňované hry do své sbírky.

Vánoční zázrak na vlastní kůži. Hráči se převtělí do Ježíše

Vánoce

Úplně stejně se budou až do konce roku rozdávat i „vánoční“ hry každý den. První by měla být dostupná už v noci ze čtvrtka na pátek. Co přesně bude k dispozici, však tvůrci neprozradili. Hráče totiž budou napínat tak, aby se museli každý den přihlásit k obchodu.

Jisté je nicméně to, že uživatelé ušetří v případě 12 her nejspíše i několik tisíc korun. Jde tedy jednoznačně o zajímavou možnost, jak si rozšířit sbírku.

Před Vánocemi Epic Games láká na celou řadu zajímavých titulů letošního roku, které je možné koupit v některých případech téměř za polovinu ceny. Výrazně ušetřit je možné například při nákupu Borderlands 3, The Outer Worlds či Control.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám