Hlavní obsah

NHL 20 nabídne jen drobná vylepšení, na PC nevyjde

Novinky, lez

Stejně jako každý rok, i letos se dočkáme nového pokračování hokejového simulátoru NHL 20. Tvůrci ze studia Electronic Arts však naznačili, že novinek bude velmi poskrovnu. Nedočkáme se nového enginu ani příběhového módu. Navíc verze pro PC nevyjde vůbec, počítá se pouze s variantami pro televizní konzole.

NHL 20Video: archív tvůrců

 
Článek

Podle zveřejněné ukázky působí hokejové hvězdy v novém ročníku NHL zase o něco věrohodněji. A to navzdory tomu, že celá hra běží ještě na starém enginu.

Přiblížit celou akci více realitě se podařilo především díky celé škále charakteristických střel, které se budou lišit podle jednotlivých hráčů. K dispozici bude podle tvůrců více než 45 nových typů střel, což by mělo srdce hokejového fandy rozhodně potěšit.

Foto: archív tvůrců

NHL 20

Za pozornost stojí také nový mód Eiminator, ve kterém vítěz bere vše a v němž se soupeřům postavíte sami, nebo v týmu s přáteli. V praxi půjde o velký turnaj ve stylu battle royale, ve kterém budou moci všechny hvězdy dát svůj individuální styl na odiv celému světu.

Pokud pravidelně kupujete NHL každý rok, potěší vás jistě také informace, že celou hrou budou provádět dva noví moderátoři. Hlášky, které jsme slýchali rok co rok, tak konečně dostanou nový šmrnc.

PC verze nakonec nebude

I když na závěrečné soudy je ještě příliš brzy, protože finální verze hry ještě není k dispozici, nemůžeme se zbavit dojmu, že série NHL přešlapuje na místě. A letošní ročník na tom pravděpodobně nic nezmění, neboť vylepšení je opravdu poskrovnu.

NHL 20 vyjde 9. září ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Přestože některé úniky před oficiální premiérou naznačovaly, že se tento titul vrátí po letech konečně na PC, nakonec tomu tak nebude.

Foto: archív tvůrců

NHL 20

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám