Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Pirates: Battle for the Caribbean - skvělá námořní akce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po nějaké zajímavém, hratelném a graficky atraktivním titulu, který vám pomůže zpříjemnit volné chvíle? Pak už nehledejte, protože tato pirátská akce splňuje všechny uvedené požadavky.

Článek

Na začátku si můžete vybrat, zda-li budete válčit za piráty anebo pod vlajkou Anglie. Prakticky to nemá žádný vliv, protože ať tak či onak se pak ocitnete v roli velitele pevnosti na ostrově, kterou se budete snažit uchránit před nepřátelskými nájezdy.

Sloužit vám k tomu bude dělo. Čím větší bude nepřátelská loď, tím více budete potřebovat zásahů k tomu, abyste ji potopili, jinak vás zničí. Zní to docela nudně, ale najdeme zde jeden důležitý prvek, který zabrání stereotypnosti. Mám na mysli různá vylepšení, která si vždy po skončení úrovně můžete zakoupit za nasbírané body. Patří k nim obligátní možnost zlepšení parametrů střelby, ale i méně tradiční a o to zábavnější žralok, který vám pomáhá s obranou pevnosti.

To vše je zabaleno do velice pohledného grafického kabátku. Neváhejte už ani chvíli, určitě se budete dobře bavit.

DOWNLOAD, homepage, 8.7 MB, 9/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám