Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Funky Farm – láká vás tvrdá práce?

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kde jsou ty časy, kdy jsme si k počítačovým hrám chodívali odpočinout. Moderní člověk, zdá se, má zcela jiné požadavky – až po kolena se brodit v blátě při péči o prasata a ovce.

Článek

S farmářskými tituly jako by se roztrhnul pytel a tento trend nejspíš jen tak neskončí. Bohužel, a to si můžeme říct už na začátku, tento titul nijak dál hranice žánru neposouvá, naopak staví na osvědčených principech.

Patří mezi ně hlavně neustálé klikání myší, kterýmžto nahrazujete prakticky veškeré činnosti: krmení, zavírání do ohrad, stříhání vlny nebo posílání na jatka. Situace se neustále dynamicky vyvíjí, a tak o překvapení nebude nouze.

Například když do výběhu ovcí vtrhnou vlci anebo když dojdou peníze na krmení vepřů. Péče o každé zvíře je skutečně téměř individuální, takže na nějaké velké expenze si budete muset nechat zajít chuť.

Když k tomu přičtete poměrně naivní grafiku a už zmiňovanou námětovou nepůvodnost, dojdete k závěru, že tento titul se hodí spíše pro méně náročné hráče. Takové děti školního věku jsou ideálními kandidáty.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám