Hlavní obsah

HRA: Santa Cruise - zběsilá jízda na saních

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se lépe naladit do vánoční pohody, než si zahrát něco s jejich tématikou? Třeba nasednout do saní, letět po obloze a postarat se, aby všichni dostali své dárečky včas.

Článek

Jaksi jsem před saněmi, které máte za úkol řídit, nezaregistroval žádné soby, ale co o to, doba se mění a už i Santa nejspíše přesedlal na raketový motor. Takže si takhle letíte, musíte samozřejmě manévrovat, abyste nevrazili do nějakého vysokého vánočního stromku nebo kostelní věže a přitom vyhazujete z útrob lodi (tedy vlastně saní) dárečky.

Nevyhazujete je ovšem jen tak nazdařbůh, ale musíte se s nimi snažit strefit se přímo do komína. Zní to možná jednoduše, ale jako naschvál nelétají balíčky přímo tam, kam byste chtěli, ale tak jaksi obloukem.

Musíte je tedy vyhodit s předstihem a přitom všem se snažit nějak propočítat jejich dráhu. Ta je však pokaždé trochu jiná, takže je to hlavně o štěstí, i když jistý cvik získat lze.

Za pozornost určitě stojí grafika, díky níž jinak jednoduchá hra nakynula do trochu objemnějšího instalačního souboru. Zapadající slunce a obláčky kouře nad venkovskými staveními za to však rozhodně stojí, takže pokud už máte své dárečky dobře schované ve skříni, můžete se začít zajímat o ty virtuální.

DOWNLOAD, homepage, 11.4 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Overgod - automatová střílečka

Rádi byste něco jednoduchého nenáročného, jen tak na odreagování? Tak pro vás tady mám kosmickou střílečku, která na vás žádné velké nároky klást nebude.

HRA: Transfusion - v lidském těle

Určitě vás někdy zajímalo, jaké to je být zmenšeným nanopilotem, který v lidských cévách bojuje s bakteriemi a viry. V dnešní hře si to můžete vyzkoušet.

HRA: Jumper: Redux - skáčeme o život

Skákání bývá v počítačových hrách jedním z mnoha pohybů, zde je to však jediný. Znamená to, že z podzemního labyrintu plného nástrah se musíte doslova...

Výběr článků

Načítám