Hlavní obsah

HRA: Pogo Sticker - taková skákačka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní náplní dnešní hry je skákání. Nijak se totiž ze startu do cíle nedostanete. A o tom, že vám přitom hrozí spousta nebezpečí, hlavně pak úrazy hlavy, není třeba ani mluvit.

Článek

Když se to vezme kolem a kolem, tak je Pogo Sticker vlastně taková arkáda s atypickými pohybovými možnostmi. Nemůžete totiž běhat nebo chodit, ale protože jste takový zvláštní tvor složený ze tří koulí, nemůžete dělat nic jiného, než že budete skákat.

A jak? Jednoduše stačí klikat myší. Čím vícekrát kliknete, tím vyšší bude energie vložená do skoku a tím výše také doskočíte. Směr skoku a jeho délku nastavíte umístěním kurzoru myši.

Když už víte vše potřebné, můžete se pustit do souboje s nemilosrdnou fyzikou. Nesmíte skákat moc, protože byste do něčeho vrazili. Vaše přilba sice nějaký ten úder vydrží, ale jakýkoli silnější úder znamená Game Over a nutnost opakovat hru od začátku. Nesmíte ale také skákat málo, protože byste upadli na zem a do obličeje se uhodili tak jako tak.

Celkově se pak jedná o zábavnou, ale docela obtížnou hru. Rozhodně ji nedoporučuji cholerikům.

DOWNLOAD, homepage, 1 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Oposites Atrract - hra s magnety

Že se protějšky přitahují, o tom není pochyb, tedy pokud se jedná o magnety. S těmi si nyní můžete zahrát na velmi kluzké ploše. Skvělá zábava!

HRA: Ta-Ta Mahatta - trojrozměrná logika

I když má tato hra trojrozměrný engine, k jejímu zdárnému vyřešení budete potřebovat násilí jen zřídka, naopak se vše zaměřuje na schopnost řešit logické...

HRA: Sandbox of God - hrajte si na Boha

Nedávno jsme tu měli záležitost, kde jste šlechtili vlastní populaci, dnes tady máme něco daleko komplexnějšího. Nebudete se starat pouze o lidi, ale o celou...

Výběr článků

Načítám