Hlavní obsah

HRA: Ball Racer - závody koulí

Novinky, Ondřej Pohl

S docela netradičním nápadem přichází hra Ball Racer. Zatímco všude jinde závodí auta, zde se mezi sebou rozhodly měřit síly obyčejné koule. Jak to vše dopadlo se dočtete v následující minirecenzi.

Foto: Milan Stryja

Porota výběrového kola ČESKO ZPÍVÁ 2018

Článek

Nechci vás hned na začátku zdržovat nějakými vtipnými průpovídkami, protože mě v souvislosti s koulemi napadají samé vulgární věci, pojďme se tedy podívat na hru samotnou.

Představte si tedy dráhu, která vpadá jako všelijak tvarovaný žlábek. V ní se prohání určený počet různobarevných kuliček, jednu z nich ovládáte vy a samozřejmě se snažíte, aby byla v cíli co nejdříve. To ovšem není tak jednoduché, jak se to na první pohled může zdát. Soupeři se vás totiž snaží všemožně vystrkat ven z dráhy a někdy tam skončíte i sami vlivem setrvačnosti a špatného řízení. V základním nastavení se hra může zdát jednoduchá, ale když si nastavíte nejvyšší obtížnost a maximum nepřátel, pak nelze vyhrát.

Celkově vzato, je Ball Racer takový milý průměr - grafika a celkové zpracování nijak neoslní, podobný námět jsme tu už určitě někdy viděli a doba hraní nejspíš nebude nijak dlouhá, ale nic z toho vám nezabrání se pár chvil docela příjemně bavit.

DOWNLOAD, homepage, 1.7 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: David vs. Goliath - pařba jak má být

Pokud toužíte po pořádném akčním nářezu, kdy jen v ruce drtíte myš a nestíháte ani sledovat všechny ty výbuchy na obrazovce, pak je pro vás David vs. Goliath...

HRA: 3DSolitare - Pasiáns 3D

Karetní hru pro jednoho s názvem Solitare asi netřeba blíže představovat, je totiž standardní součástí Windows, a tak se s ní setkal skoro každý,...

Výběr článků

Načítám