Hlavní obsah

Futuristické závody si užijí hráči na PlayStationu. Okusí také práci ostřelovačů

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V průběhu srpna mohou majitelé televizních konzolí PlayStation stahovat celou kolekci závodů s futuristickými stroji Wipeout. Stejně tak v rámci služby PS Plus mohou okusit, jak těžkou práci mají ostřelovači v titulu Sniper Elite 4. Zmiňované hry získají v rámci předplatného zadarmo.

Trailer ke hře WipEout Omega CollectionVideo: Playstation

 
Článek

Jednou z her, kterou je možné v rámci PS Plus v srpnu získat, je Wipeout Omega Collection. Jak už samotný název napovídá, jde o celou závodní kolekci, která obsahuje jmenovitě tituly Wipeout HD, Wipeout HD Fury a Wipeout 2048.

V celé kolekci tak fandové naleznou 26 okruhů s možností otočení směru jízdy, 46 unikátních lodí, spoustu herních režimů a mix nových a klasických hudebních skladeb.

Vychutnat si závodní trati v dechberoucích rychlostech je možné z kabin futuristických závodních strojů, se kterými se jen těžko mohou měřit i ty nejlepší formule na světě. Hrát je přitom možné proti závodníkům řízeným počítačem nebo kamarádům po síti. Do režimu on-line se může najednou připojit až osm hráčů.

Zamířit a vystřelit

Milovníci napětí si na své přijdou také v titulu Sniper Elite 4. V něm se hráči převtělí do zkušeného střelce Karla Faiburna, jehož hlavním úkolem bude zneškodnit všechny vytyčené cíle. I když se to nemusí na první pohled zdát, úkol to rozhodně jednoduchý nebude.

Trailer ke hře Sniper Elite 4Video: Playstation

V této střílečce od společnosti Rebellion totiž nejde o nic menšího než změnit průběh největšího konfliktu dějin. V otevřených úrovních na hráče čekají nebezpečné mise hluboko za nepřátelskou linií, při kterých využije řadu pušek, pistolí, pastí, granátů, výbušnin a dalších zbraní z období druhé světové války.

Prim přitom hraje střelba na dlouhou vzdálenost, kterou dovedou tvůrci přenést k hráči díky detailním záběrům až neskutečně věrně. Hráči se přitom budou muset poprat s okolnostmi, které jsou dobře známé všem ostřelovačům – větrem, zemskou přitažlivostí, ale například i vlastním tepem.

Řadu her si mohou díky předplatnému Games with Gold vychutnat v srpnu také majitelé konkurenčních konzolí Xbox, jak Novinky.cz informovaly již v dřívějším článku.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám