Hlavní obsah

HRA: Torus Trooper - psychotropní akce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestliže vás při vyhlašování nejlepších her loňského roku zaujal titul Tsunami 2010, pak rozhodně musíte zkusit Torus Trooper - je stejně rychlý, bláznivý a odvazový navíc o mnoho akčnější.

Článek

Podstatou všeho je válec. Tem je navíc všelijak zakřivený a občas mu chybí nějaká jeho část. Po vnitřní straně tohoto válce se značnou rychlostí řítíte vpřed (ze screenshotu to samozřejmě není vidět, ale ten pocit rychlosti je úžasný), přičemž proti vám letí nepřátelé, kteří samozřejmě opětují vaši palbu. Prakticky je to další vesmírná střílečka, ale to zpracování je natolik působivé, že si rozhodně zaslouží pozornost.

Úkolem mise je doletět do jejího konce před vypršení časového limitu. Pokud je vaše raketa zničena, pak se odečítají cenné vteřiny, takže to není tak jednoduchý úkol, jak by se zprvu mohlo zdát.

Co víc dodat, než že hraní není o hře samotné, ale spíše o pocitech, které ve vás vyvolá. Mě to připomíná zábavnou jízdu na horské dráze, jiným se zase může dělat špatně.

DOWNLOAD, homepage, 6.1 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Plane Arcade - letecká akce

Jak jsem slíbil, postupně se podíváme na vítěze všech kategorií Becherovka Game 2004. Začneme sledovaným oddílem akčních her, kde zvítězil simulátor leteckých...

HRA: A.N.T.Z - logika s Becherovkou

Mám tu čest představit vám hru, která každého příznoivce logických záležitostí doslova chytne za srdce. Jmenuje se se A.N.T.Z a je skutečně zaslouženým vítězem...

Výběr článků

Načítám