Hlavní obsah

HRA: Moorhuhn Pinball - a zase ty slepice

Novinky, Ondřej Pohl

Kdo si Kdo si myslel, že šílenství okolo lovu slepic už pro jednou skončilo, ten se mýlil. Tvůrci z německé Phenomedie už překračují hranice dobrého vkusu tím, jak se na jeho popularitě snaží vydělat - další pokus nese název Moorhuhn Pinball a jaký je, se můžete dočíst v následující minirecenzi.

Foto: Libuše Miarková

Organizátoři Univerzity třetího věku ve spolupráci s lektorem před každou přednáškou seniorům zpracují a vytisknou studijní materiál.

Článek

Her, které těžily ze slávy původní série Moorhuhn je nepočítaně, ale žádná z nich mi nějakým výraznějším způsobem nezůstala v hlavě. Vždy se totiž jednalo o klony jiných her, kterých jsou všude okolo spousty (například závody aut), o kterých by se jinak ani nepsalo nebýt toho, že se nějakým (a většinou dost pokřiveným) způsobem snažily parazitovat na slávě původní hry.

Tentokráte tady máme Pinball a zbývá už jen čekat, kdy se objeví Moorhuhn Arkanoid a Moorhuhn Tetris. A co oněm lze říci? Popisování pravidel by bylo nošením dříví do lesa, k ovládání stačí šipka dolů pro odpálení a levý a pravý shift.

Jak už bývá zvykem, po grafické a zvukové stránce je hra docela dobře zpracovaná, za to však silně ořezaná - ve freewarové verzi naleznete jen jeden stůl.

Možná se budete divit docela nízkému ohodnocení, ale Pinball je obecně docela nezáživná hra a nic na tom nezmění, že se na vás budou šklebit nějaké slepice nebo co je to za ptáky.

DOWNLOAD, homepage, 5.8 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Plane Arcade - letecká akce

Jak jsem slíbil, postupně se podíváme na vítěze všech kategorií Becherovka Game 2004. Začneme sledovaným oddílem akčních her, kde zvítězil simulátor leteckých...

HRA: Arena 2048 - automatová střílečka

Po sérii her z loňské Becherovka Game se vrátíme do starých kolejí a jak to udělat lépe, než jednou asijskou hrou. V ní s malou raketkou v těsném prostoru...

Výběr článků

Načítám