Hlavní obsah

Rychlý externí disk Asus Lamborghini zazálohuje celý počítač jedním kliknutím

Novinky, Miloslav Fišer

Společnost Asus představila nový externí disk, který vychází z designové řady notebooků a počítačů Lamborghini. Novinka vedle atraktivního designu nabízí praktickou funkci, celý počítač dokáže zazálohovat jedním kliknutím myši.

Foto: Novinky

Externí disk Asus Lamborghini

Článek

Nový externí disk Asus Lamborghini je vybaven rychlým rozhraním USB 3.0. To umí přenášet data rychlostí až 5 Gbit za sekundu. V praxi je tak možné data zkopírovat až desetkrát rychleji než se starším USB 2.0.

Uvnitř se ukrývá kompaktní 2,5palcový disk. Ten může být dodáván ve dvou různých kapacitách – 500 a 750 GB. Novinku bude možné zakoupit v bílém a černém barevném provedení.

Foto: Novinky

Externí disk Asus Lamborghini

Zajímavá je funkce „One-click auto backup“. Ta umožňuje zazálohovat vybrané složky, nebo klidně celý pevný disk, a to jediným kliknutím myši. Slouží k tomu program, který je umístěn na externím pevném disku.

Externí disk Asus Lamborghini se již prodává v zahraničních obchodech. 500GB verze vyjde na 140 USD (2500 Kč), zatímco model s kapacitou 750 GB vyjde na 190 USD (3300 Kč). Kdy přesně se novinka objeví na tuzemském trhu, zatím není známo.

Foto: Novinky

Externí disk Asus Lamborghini

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám