Hlavní obsah

Panasonic představil DVD vypalovačku napájenou pouze z USB

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Panasonic se vytáhl vylepšenou verzí přenosné DVD vypalovací mechaniky. Jedná se o model LF-P968C, který je napájen pouze z USB portu. Dřívější verze 67C vyžadovala přídavné napájení.

Článek

USB vypalovačka zapisuje na všechna myslitelná DVD média. Nechybí tedy podpora vypalování osminásobnou rychlostí na DVD+/-R kotouče, přepisování DVD+/-RW zvládne jednotka až 6X rychlostí, DVD-RAM 5X, DVD+/-R DL 4X.

Samozřejmostí je zápis na CD-R (24X) a CD-RW (16X). Podle papírových specifikací se průměrná přístupová doba pro CD pohybuje do 180 milisekund, pro DVD je tato hodnota rovna 150 ms.

Velmi potěšitelná je hmotnost tohoto zařízení s rozměry 135 mm x 135,6 mm x 14,8 mm. Zavazadlo totiž zatíží asi 290 gramy, což je výborná hodnota.

Cenu DVD vypalovačky Panasonic neupřesnil. Zástupci společnosti však dodali, že se produkt objeví příští měsíc na japonském trhu a je kompatibilní s operačními systémy Windows 2000/XP/Vista.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám