Hlavní obsah

Nejlepší sluchátka od Applu zlevnila o tisíce korun

Sluchátka AirPods Max byla představena již v roce 2020, přesto ale představují to nejlepší v nabídce společnosti Apple. V poslední době navíc tento prémiový model u internetových prodejců výrazně zlevnil. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

Představení sluchátek Apple AirPods MaxVideo: archív výrobce

 
Článek

Sluchátka AirPods Max si odbyla premiéru krátce před Vánocemi 2020 a prakticky ihned po představení odstartovaly předobjednávky. Zájem byl tak obrovský, že skladem měli jednotliví prodejci tento model až v polovině roku 2021.

Právě nebývalý zájem je patrně jedním z důvodů, proč Apple u tohoto modelu na svém oficiálním e-shopu stále ještě drží původní cenovku 16 490 Kč. Při pohledu na nabídku tuzemských internetových obchodů jsou však ceny daleko příznivější, podle Zboží.cz je možné nejlevněji sluchátka sehnat za 10 980 Kč.

Model AirPods Max přitom nabízí za méně než 12 tisíc korun hned několik dalších prodejců, nejde tedy o ojedinělou slevu jednoho obchodu.

Foto: archív výrobce

Apple AirPods Max

Foto: archív výrobce

Apple AirPods Max

Řada prodejců navíc tvrdí, že mají nadprůměrné skladové zásoby, takže budou schopni vykrýt i případný vyšší zájem ze strany zákazníků.

To je poměrně velký obrat, neboť někteří obchodníci minulý měsíc stáhli model AirPods Max úplně z nabídky. Snažili se tak předejít tomu, že si lidé stěžují na to, že jejich objednávky nejsou ani po několika měsících vyřešeny.

Chytré hodinky či bezdrátová sluchátka. Zájem o nositelnou elektroniku neopadá

Internet a PC

Svou konstrukcí jsou sluchátka AirPods Max opravdu unikátní, jde o symfonii minimalistického designu s citem pro detail. Klenba hlavového mostu je vyrobena z prodyšné tkané síťoviny, rovnoměrně rozkládá hmotnost sluchátek a snižuje tlak na hlavu, kostra je pak zhotovena z nerezové oceli, ramena jsou samozřejmě teleskopická. Náušníky jsou potaženy speciální textilní síťovinou, takže při poslechu podle Applu doléhají na pokožku jako měkké polštářky.

Po straně sluchátek je korunka Digital Crown, kterou je možné ovládat hlasitost, přeskakovat skladby či přijímat hovory. Vypadá mimochodem úplně stejně jako u chytrých hodinek Apple Watch.

Lákadlem má být i „vysoce věrná reprodukce zvuku s aktivním potlačováním hluku“. V obou ohledech má patřit novinka k tomu nejlepšímu na trhu, sluchátka mají mít velký frekvenční rozsah, mohutné basy, přesné středy a průzračné výšky. Zkreslení má být zcela minimální. Na reálné testy si ale budeme muset samozřejmě počkat.

K jakémukoliv zařízení se zmíněná sluchátka připojují také prostřednictvím technologie Bluetooth 5.0. Výdrž činí 20 hodin.

Foto: archív výrobce

Apple AirPods Max

Foto: archív výrobce

Apple AirPods Max

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám