Hlavní obsah

Logitech a Genius uvedli nové reproduktory pro PC i iPod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Genius uvádí na trh nový model dřevěných reprobeden SW-HF5.1 4000 určený majitelům osobních počítačů. Podobně v srpnu učinil i Logitech, který se však věnoval kapesním přehrávačům Apple iPod, pro něž připravil nádobíčko Pure-Fi Anywhere.

Článek

Genius SW-HF5.1 4000

Nové 5.1 dřevěné reproduktory Genius SW-HF5.1 4000 opět nabízí výrobce za nízkou cenu (téměř 2000 Kč). Subwoofer disponuje výkonem 25 W, jednotlivé reproduktory pak 15 W. Nastavení hlasitosti, basů, tlačítko mute nebo přepínání vstupů (dvakrát stereo a jeden šestikanálový vstup) - to vše je možné ovládat pomocí tlačítek umístěných na subwooferu.

Na čelní straně subwooferu je také umístěn LED displej, který zobrazuje aktuální nastavení - Standby, Mute, AUX1, AUX2, 5.1 a úroveň hlasitosti. Součást balení je dálkový ovladač s možností regulace celkové hlasitosti, basů (+/-) a nezávislé ovládání hlasitosti středového reproduktoru a zadních reproduktorů.

Genius SW-HF5.1 4000 bude dostupný v září. Bedny lze připojit nejen k PC, ale také k DVD, PC, TV/MP3/CD nebo herním zařízením.

Silný zvuk v malém provedení

Logitech má další verzi přenosného reproduktorového systému pro přehrávače iPod. Reproduktory Pure-Fi Anywhere vycházejí z reproduktorů Logitech mm50, které se z nabídky reprobeden od Logitechu prodávaly vůbec nejlépe.

Novinka pracuje s dobíjecími bateriemi, včetně indikátoru stavu nabití. K bednám se dodává cestovní pouzdro, dálkový ovladač s možností přístupu k funkcím Shuffle (náhodné přehrávání) a Repeat (opakování) pomocí jediného tlačítka.

Logitech Pure-Fi Anywhere na jedno nabití hrají asi 10 hodin. Když je k univerzálnímu konektoru připojen iPod, dokáží reproduktory Pure-Fi Anywhere současně přehrávat hudbu i dobíjet baterie iPodu.

Hmotnost výrobku činí 726 gramů. V bednách s rozměry 9 cm na 33,5 cm na 4 cm se ukrývají dva 2 palcovým (5 cm) driverům Max-X s vysokým zdvihem a neodymiovými magnety. K nim se přidávají 3 palcové (7,6 cm) tlakové drivery, které zvýrazňují basy a podle Logitechu také minimalizují zkreslení. Systém bude v prodeji počátkem září za 4500 korun s daní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám