Hlavní obsah

LG stahuje z prodeje chytré hodinky. Vezme je i zákazníkům

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K radikálnímu kroku se odhodlala společnost LG, z obchodů začala tento týden stahovat svoje chytré hodinky G Watch Urbane 2. A to údajně kvůli objevené hardwarové chybě. Lidé, kteří si novinku již koupili, budou kontaktováni s tím, že mají hodinky vrátit. LG jim za to samozřejmě nabídne zpět peníze, které za hodinky zaplatili.

Foto: archív výrobce

LG G Watch Urbane 2

Článek

Hodinky LG G Watch Urbane 2 se v České republice oficiálně neprodávají, tuzemských zákazníků by se tak problém neměl nijak dotknout. Na pulty obchodů se však již dostaly například v USA. Tamní obchodníci budou kontaktovat čerstvé majitele novinky po celých Spojených státech, aby je na problém upozornili a nabídli jim vrácení peněz.

Kolika zákazníků se objevená chyba týká, zástupci společnosti LG neuvedli.

Hardwarová chyba negativně ovlivňuje každodenní používání zařízení

Co přesně způsobuje objevená hardwarová chyba, která donutila LG takto radikálně postupovat, zatím zástupci společnosti LG neuvedli. Prozradili pouze to, že hardwarová chyba „negativně ovlivňuje každodenní používání zařízení“, uvedl server Arstechnica.

Jasné v současnosti není ani to, zda se hodinky LG G Watch Urbane 2 po vyřešení problému opět dostanou do prodeje.

TIP PRO VÁS

Foto: www.hry.cz

Nové Hry.cz

Hry pro klasické počítače, pro konzole i pro mobilní zařízení. Zkuste nové Hry.cz.

Druhá generace modelu Urbane při svém uvedení na trh vzbudila poměrně velký zájem, protože je na první pohled prakticky k nerozeznání od klasických náramkových hodinek. Proti konkurenčním modelům navíc mají G Watch Urbane 2 vlastní SIM kartu, tyto chytré hodinky se tak zcela obejdou bez připojeného smartphonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám