Hlavní obsah

Firmy.cz zjednoduší cestování, spolupracují s Booking.com

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostřednictvím českého serveru Firmy.cz si mohou uživatelé nově rezervovat ubytování v hotelech, apartmánech či penzionech. Největší seznam firem a institucí působících v České republice, za kterým stojí společnost Seznam.cz, totiž začal nově spolupracovat s globálním serverem poskytujícím ubytování Booking.com.

Foto: Seznam.cz

Možnosti rezervace ubytování na serveru Firmy.cz.

Článek

„Propojení profilů s Booking.com provedeme automaticky u všech firem, které na něm působí. V jejich administračním rozhraní pak půjde nastavení ručně upravit,“ uvedl produktový manažer Firmy.cz Tomáš Třeštík.

Ten zároveň doplnil, že samotné rezervace probíhají na webu Booking.com. Návštěvníkům nicméně tato změna ušetří čas – když si vyberou nějaký podnik na Firmy.cz, budou moci ihned zamluvit ubytování.

Jednoduché rezervace i na Mapy.cz

Vlastníci profilů využívající Seznam Naplno budou moci propojení s webem i vypnout a vložit odkaz přímo na svůj vlastní rezervační systém.

„Novinkou chceme našim uživatelům usnadnit výběr a rezervaci ubytování na jejich cestách a společnostem poskytujícím ubytování pak chceme přivést nové zákazníky. Díky propojení serveru Firmy.cz s dalšími službami Seznamu, jako jsou Mapy.cz nebo Seznam.cz Vyhledávání, umožníme provádět rezervace i na všech těchto platformách,“ uzavřel Třeštík.

Právě na serveru Mapy.cz mohou návštěvníci využívat rezervace prostřednictvím služby Booking.com již od poloviny června. V aplikaci je na 1,6 milionu hotelů, apartmánů či penzionů, a to včetně jejich fotografií a recenzí přímo od uživatelů.

Foto: Mapy.cz

Mapy.cz nově spolupracují s webem Booking.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám