Hlavní obsah

Sázkař vsadil 190 korun a vyhrál víc než milión

Novinky, toh

Po deseti letech sázení se na muže z Karviné usmálo štěstí. Tipováním na výsledky fotbalových zápasů totiž proměnil 190 vložených korun na více než miliónovou výhru.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Sázím už deset let, ale doposud bylo mou největší výhrou 150 000 korun. Vyhraným miliónem jsem si tedy posunul laťku o hodně výš,“ komentoval rekordní výhru sázkař z Karviné, který si nepřál být jmenován.

Sázková kancelář Chance, která letošní nejvyšší výhru vyplatila, uvedla, že muž vsadil na kombinaci deseti fotbalových utkání. Správné tipy mu pak vynesly přesně 1 147 994 korun.

„Chance sice již v tomto roce dříve zaznamenala jednu výhru přes milión korun, ovšem u této sázky se vklad pohyboval okolo 400 000 korun. Čistá výhra tedy byla znatelně nižší, než kterou se podařilo získat sázkaři z Karviné,“ říká Ondřej Rajšner ze sázkové kanceláře Chance.

Fotbal patří v tuzemsku mezi nejsázenější sporty. Jen během uplynulého mistrovství světa v Jihoafrické republice lidé nechali u sázkových kanceláří stovky miliónů korun. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám