Hlavní obsah

Jackpot ve sportce vyhrály dva mladé páry

Právo, hčk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Oba výherci nedělního jackpotu v prvním tahu sportky, z nichž každý získá 63 525 378 korun, se už o výhru přihlásili. Jde o dva páry mladých lidí. Partneři spolu žijí a sázenky podali společně, v obou případech u benzínové pumpy.

Článek

Právu to v pátek sdělil tiskový mluvčí společnosti Sazka Zdeněk Zikmund. Ačkoliv jeden pár podal tiket ve středních Čechách a druhý až v Jihomoravském kraji, jejich příběh je hodně podobný, uvádí Zikmund.

"První výherce se svěřil, že vzhledem k vedru se mu nechtělo vylézat z auta, a proto požádal přítelkyni, aby sázenku podala sama. Druhá výherkyně předala obsluze hned několik tiketů - jeden vlastní a další od jiných členů rodiny."

Oba páry mají podobné i záměry, jak s výhrou naložit. "Uvědomujeme si, že výhra není jen radost, ale i velká starost," svěřil se jeden z výherců. Část výhry rozdělí mezi členy rodiny.

Jak jedni, tak druzí plánují, že díky výhře si pořídí bydlení a chtějí cestovat. "Určitě si dopřejeme pěknou silvestrovskou dovolenou v teplých krajích," tvrdí jeden z novopečených multimilionářů. "A nejspíš se vezmeme," dodal.

Jeden z párů se navíc chce o využití výhry poradit s finančními odborníky, aby mu doporučili, jak co nejlépe investovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám