Hlavní obsah

Živě: Božské Rio. Medailové naděje kanoistů a zpěvák Tomáš Klus o pětiboji

I v sobotu pokračuje vysílání studia Božské Rio na serveru Sport.cz. Od devíti hodin budete moci sledovat vše podstatné, co se týká letních her v brazilské metropoli. Moderátor Radek Šilhan se svými hosty okomentuje další medailové naděje českých kanoistů. Nebude chybět škola brazilské samby ani Tomáš Klus a jeho vzpomínky na moderní pětiboj.

Foto: Novinky

Moderátor Radek Šilhan

Článek

Čeští kanoisté mají ještě dvě šance přivézt z Ria medaile. Čtyřkajak Daniel Havel, Lukáš Trefil, Josef Dostál, Jan Štěrba v Riu obhajuje bronz z Londýna. Na kilometrové trati už suverénně vyhráli rozjížďku. Jejich vyhlídky na úspěch okomentuje trenér kanoistiky Petr Náprstek.

Věnovat se s ním budeme i výkonům deblkanoistů Jaroslava Radoně a Filipa Dvořáka, kteří také můžou promluvit do sobotních bojů o medaile.

Zpěvák a herec Tomáš Klus se vrátí ke své minulosti moderního pětibojaře. Český slavík prozradí, jaká byla jeho oblíbená disciplína a zavzpomíná na dobu, kdy s olympijským vítězem Davidem Svobodou společně závodili na Dukle.

Natáčení zábavného klipu na způsob seriálu Pobřežní hlídka, ve kterém si zahráli čeští účastníci olympiády a reprezentační plavci, okomentuje jeden z aktérů Jan Micka.

Ve studiu Božské Rio uvidíte i taneční vystoupení Veroniky Lálové ze Stardance a Andrého Negraa. Tento brazilský tanečník přímo z Rio de Janeira učí v Praze sambu i zouk nebo salsu. André také řekne, jak se mu líbí život v Česku.

Reklama

Výběr článků

Načítám