Hlavní obsah

Yvetta Blanarovičová jí na Vánoce šneky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Známá zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová je o Vánocích nejraději na horách se svými blízkými. "Vánoce vždycky trávíme ve Špindlerově mlýně. Den trávíme procházkami s rodinou a s mým obrovským psem Buddym. Potom jdeme na oběd s přáteli. Máme vždycky šneky, je to už taková naše tradice," říká zpěvačka.

Foto: BHC Most

šprtec – Velikonoční pohár StarColor

Článek

"Zvlášť kolem Vánoc oceňuji, že mám šikovnou hospodyni, která mi se vším pomáhá," svěřuje se herečka a zpěvačka.

"Taky moje maminka je pro mě obrovská pomoc. Je to machr na vaření, a tak já o Vánocích můžu dělat jenom samé chuťovky, zatímco ona zvládne všechno ostatní. Moje specialita je třeba kapr na černo, ale protože já kapra moc jíst nemusím, tak dělám ještě pstruhy na různé způsoby. Stejně máme doma takové česko-slovenské Vánoce. Přes kapustnici, česnekové vánočky, až po různé druhy buchet."

Linii nehlídá

Známá zpěvačka je také jedna z těch, kteří si svoji linii hlídat nemusejí. "Já jsem nikdy tyhle problémy s váhou neměla," říká. "Ale je to nesjpíš tím, že se hodně hýbu. Ve Špindlu hodně chodím a lyžuju, takže se všechny ty Vánoční dobroty asi někam vypaří."

K Vánocům podle ní patří sníh a bohatá nadílka. "Určitě kupy sněhu, grog, svařák a hodně dárků," směje se Yvetta. "U nás dostává dárky i Buddy a naše králice Sára. Dostávají to, co mají nejraději. Buddy třeba kostičky a kůži a dostane to hezky pod stromečkem. Máme doma krásnou výzdobu, větvičky a ozdobíme vždycky i stromečky před domem. Je to prostě nádhera."

Reklama

Související články

Yvettu Blanarovičovou stíhá nepřízeň osudu

Yvettě Blanarovičové se tragédie v osobním životě nevyhýbají. Oba její bratři v minulosti zemřeli a nedávno vážně onemocněla také její maminka. Zpěvačka...

Výběr článků

Načítám