Hlavní obsah

Třebíčany kdosi straší s pomocí úřední mapky

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebíčská radnice zvažuje podat trestní oznámení na neznámého pachatele, který šíří mezi lidmi nepravdivý leták, k jehož výrobě zneužil mapku z radničních podkladů. Informovala o tom mluvčí úřadu Irini Martakidisová.

Foto: Mesto-trebic.cz

Třebíčský zámek

Článek

V pátek 13. září dostali pracovníci Městského úřadu v Třebíči informaci, že po městě je roznášen leták s informacemi o novém dopravním uspořádání v části města Podklášteří.

Na letáku je mapka, pocházející ze studie zjednosměrnění vybraných ulic, která sloužila v prvním pololetí letošního roku pro prezentaci na veřejném setkání s občany. Je navíc doplněna o nepravdivý text o nové koncepci parkování. Podle starosty Pavla Pacala město zvažuje podat trestní oznámení za šíření poplašné zprávy.

Radnice sice připravuje novou koncepci parkování ve městě, a její nedílnou součástí bude i zjednosměrňování vybraných ulic. „O všech změnách však občany průběžně a včas informujeme oficiálními informačními kanály města, jako je Třebíčský zpravodaj, městský web a Facebook,“ zdůraznil starosta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám