Hlavní obsah

Rohlík pomáhá farmářům. Startuje unikátní podpůrný program pro malé dodavatele, Rohlik.cz pomůže s marketingem i financováním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Online supermarket Rohlik.cz startuje nový program „Rohlík pomáhá farmářům” zaměřený na malé dodavatele a producenty. V unikátním podpůrném programu bude zlepšovat jejich postavení na trhu, podporovat jejich produkty, zjednoduší administrativu, logistiku zboží i financování.

Záznam: Rohlík.cz hledá farmářeVideo: ČTK

 
Článek

V programu poskytne Rohlik.cz malým dodavatelům a producentům unikátní podporu, pomůže zlepšit jejich postavení na trhu, zviditelnit jejich produkty, zjednoduší administrativu i financování. S farmáři bude pracovat na jejich logu, obalech, logistice nebo odbytu.

Rohlík vnímá, že velké podniky často zastiňují ty menší, ale většinou jde o obětování kvality kvantitě. Lokální dodavatelé pak na tuto konkurenci z různých důvodů nestačí. Od června se proto posune ve spolupráci s lokálními farmáři a menšími dodavateli o velký krok dál.

Na on-line tiskové konferenci vystoupí CEO společnosti Petr Pavlík, šéfka nákupu Mirka Vopatová, ale také herec Karel Roden, který s Rohlik.cz spolupracuje. Před časem se vydal cestou farmáře a nyní se chystá představit své lokální produkty.

Dále se připojí Adam Šoukal, CEO a zakladatel společnosti Roger, a také další partneři programu Rohlík hledá farmáře.

 Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám