Hlavní obsah

Čelní střet aut na Českokrumlovsku. Pro jednoho z řidičů letěl vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U Mirkovic na Českokrumlovsku se v pátek ráno srazila dvě osobní auta. Jeden z řidičů zůstal po nárazu v autě zaklíněný a museli ho vyprostit hasiči. S těžkým zraněním ho do českobudějovické nemocnice přepravil záchranářský vrtulník.

Foto: Miroslav Šupík

Nehoda dvou aut u Mirkovic na Českokrumlovsku

Článek

„Sedmadvacetiletý muž zůstal zaklíněný ve vozidle, utrpěl mnohačetná poranění, která ho ohrožovala na životě. Záchranáři jej zajistili žilním vstupem a uvedli ho do umělého spánku. Podali mu léky na podporu oběhu a zástavu krvácení. Poté byl ve vážném stavu letecky transportován na ARO do českobudějovické nemocnice,“ řekla Petra Kafková, mluvčí jihočeských záchranářů.

Druhého z řidičů (43) převezla do nemocnice sanitka se zraněním dolních končetin a trupu.

Foto: Miroslav Šupík

Nehoda dvou aut u Mirkovic na Českokrumlovsku

Nehodu zřejmě zavinil mladší z řidičů, který jel od Kaplice na Český Krumlov. „Podle dosavadního vyšetřování to vypadá, že mladší z řidičů přejel ze zatím neznámých příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím autem,“ řekl Miroslav Šupík, mluvčí českokrumlovské policie s tím, že přesné příčiny nehody se stále prošetřují.

Čtyři zranění po střetu dvou aut na hlavním tahu u Prahy, pro jednoho letěl vrtulník

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám