Hlavní obsah

Nenechám se umlčet. Bartošová okomentovala konec a špatné vztahy dua s Witowskou ve Spotlightu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka Linda Bartošová se v pátek vyjádřila ke svému konci v moderátorském týmu pořadu Spotlight. V příspěvku na Instagramu naznačila „zásadní rozdíly v pohledu na tematické, obsahové i hodnotové směřování pořadu“ i problémy ve vztazích a komunikaci.

Foto: Profimedia.cz

Linda Bartošová

Článek

Bartošová, která do vydavatelství Economia přišla z České televize, odmítla, že by v moderátorském týmu, kde se střídala se Světlanou Witowskou, skončila na vlastní popud.

„Novináři/ky by se měli/y pravdě snažit přibližovat, i proto svůj příběh nenechám vyprávět jiné jinak, než se stal,“ uvedla s tím, že nechat se umlčet není její styl.

„V moderátorském týmu Spotlight se poslední měsíce objevovaly zásadní rozdíly v pohledu na tematické, obsahové i hodnotové směřování pořadu, stejně jako na to, jak by měla vypadat respektující a rovnocenná mezilidská komunikace,“ napsala a dodala, že ze strany Economie se o svém konci dozvěděla až koncem listopadu po natočení pořadu.

„To, že je poslední, jsem se dozvěděla až po samotném natáčení a jako úplně poslední ze všech,“ uzavřela.

Bartošová je bývalá modelka, finalistka České Miss a česká zástupkyně na Miss World. V roce 2014 se absolventka žurnalistiky stala členkou zahraniční redakce České televize a od září 2020 moderovala Události, komentáře a poté Události. V lednu 2022 si vzala neplacené půlroční neplacené volno a v červenci téhož roku oznámila odchod z ČT.

Moderátorka Linda Bartošová odešla z České televize

Kultura

Reklama

Související témata:
Linda Bartošová

Výběr článků

Načítám