Hlavní obsah

Na Pelhřimovsku se chystá technoparty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOBRÁ VODA

Další letošní technoparty by se v pátek měla uskutečnit u Dobré Vody na Pelhřimovsku. Akce by se mělo zúčastnit několik stovek lidí. Pořádání akce podle sobotní informace České televize potvrdili pražští organizátoři i policisté.

Článek

Taneční zábava pod širým nebem se uskuteční na louce u obcí Dobrá Voda a Rohovka na Pelhřimovsku.

"Policie samozřejmě připravuje opatření, jak po stránce veřejného pořádku, po stránce dopravy, tak po stránce otázek, které se týkají případných protiprávních jednání," řekl České televizi Martin Vaněček z pelhřimovské policie.

Starosta Dobré Vody Zdeněk Smrčka s akcí nesouhlasí, nemůže ji ale zakázat, protože je na soukromém pozemku. Další kroky chce podniknout ve spolupráci s policií.

"My se těch lidí neptáme, jestli s tím souhlasí, nebo ne. Akce je ohlášena řádně, takže se nemusíte bát, že by se tam dělo něco protizákonného," řekl organizátor akce Filip Bednář.

Technaři po sobě uklidili

Poslední velká technoparty pod širým nebem se uskutečnila na přelomu dubna a května u Údrče na Karlovarsku. Na vyhrazeném pozemku se sešlo asi 1 400 tanečníků, kteří po skončení hudební zábavy bez problémů místo opustili.

Při akci nemuseli zasahovat hasiči ani policisty, kteří dohlíželi na klidný průběh akce. [celá zpráva

Reklama

Související témata:

Související články

Víkendová technopárty pomalu končí

Ani jeden z hudebních systémů už neduní na tanečním setkání technařů u Údrče na Karlovarsku. Na vyhrazené ploše je několik aut a pár desítek balících nebo...

Výběr článků

Načítám