Hlavní obsah

Danny Trejo: Je lehčí někoho zabít, než hrát milostnou scénu

Novinky, Kateřina Farná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Americký herec Danny Trejo, muž s nejdrsnější tváří v Hollywoodu, přijel do Karlových Varů uvést autorský film Laurie Collyerové Sherrybaby, který soutěží v hlavní mezinárodní soutěži 41. MFF KV. Vyměnil role vrahounů a násilníků za postavu starostlivého otce a napraveného alkoholika.

Článek

Na sobotním setkání s novináři přišel pohodář Danny Trejo v kraťasech a kšiltovce. První otázky směřovaly na změnu v charakteru jeho typických filmových postav. "Je to úplně jiná role, žádal jsem režisérku, jestli bych náhodou nemohl někoho zabít, ale zakázala mi to, " zažertoval úvodem drsňák Trejo, který si zamiloval Karlovy Vary. "Češi jsou hrozně fajn lidi. Doufám, že jsou všude stejní jako tady," nejistě zauvažoval Mexičan, který míří i do zlaté Prahy.

Trejo si z věznice v San Quentinu, kde strávil v mládí jedenáct let za násilí, držení drog a zbraní, odnesl jedno z nejznámějších filmových tetování: "Ve vězení jsme viděl úžasné tetování v indonéském časopise a říkal jsem si, že bych si mohl nechat udělat něco podobného, ale v menším. Nakonec je z toho tohle tetování na hrudi, které hrozně rád ukazuju. Kérky mám rád a líbí se mi, když si lidé tatoo ukazují," vyhrnul si triko a ukázal všem obří tatoo.

Pokérkovaný Trejo a bratranec Rodriguez

Drsoň z Con Air se musel vyrovnat s tím, že v novém filmu Sherrybaby nevykopává dveře, nikoho nevraždí a nestřílí, zato se musel vyrovnat s milostnou scénou: "Nebyla to sice moje první, ale byl jsem pěkně nervózní. Je lehčí ve filmu zabít člověka, než sehrát milostnou scénu."

Trejo se proslavil i ve filmech  Desperado či Od soumraku do úsvitu režiséra Roberta Rodrigueze: " Začal jsem s ním pracovat na Desperadu, povídali jsme si o průserech z dětství a nějak nás to sblížilo. Nakonec jsem zjistil, že jsme příbuzní," podotkl na tiskové konferenci. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám