Hlavní obsah

Za vulgární vzkaz letušce dostala žena od aerolinek doživotní zákaz létání

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestující American Airlines dostala doživotní zákaz létání poté, co zanechala jedné z letušek vulgární vzkaz. Stevardka ji totiž měla několikrát upozornit, aby si správně nasadila roušku i přes nos, což ženu rozhořčilo, a tak ji nazvala nacistkou, píše server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Vzkaz cestující napsala na papírový pytlík, který se používá na zvracení nebo drobný odpad. Letušce ho předala při výstupu z letadla. „Nikoho nezajímají vaše stupidní pravidla nebo problémy s nosem,“ napsala žena. „Vaše výplata jde z našich peněz,“ doplnila s tím, že nestojí o takový drzý přístup.

Ženu rozčílilo, že ji letuška několikrát požádala, aby měla správně nasazenou roušku. Nazvala ji proto mimo jiné nacistkou a služebnou. „Dělá se mi zle už jen z toho, že musíme poslouchat někoho, kdo sbírá naše odpadky a servíruje hrozné jídlo. Kdybyste nedělala tuhle práci, uklízela byste pokoje v motelu,“ napsala žena dále ve vzkazu.

Společnost American Airlines sdělila, že cestující dostala za svůj hrubý vzkaz doživotní zákaz létání. „Vyšetřujeme incident, při němž jedna z klientek předala naší zaměstnankyni urážlivý a hanlivý vzkaz. Tato zákaznice už s námi létat nebude,“ uvedl mluvčí aerolinek. „Naši stevardi jsou profesionálové, kteří hrají klíčovou roli v dodržování pravidel na palubě, nebudeme proto vůči nim tolerovat nevhodné chování.“

V posledních týdnech při tom nejde o první incident, ve kterém sehrála hlavní roli rouška. V červenci došlo u American Airlines k obdobné situaci, při níž nebylo umožněno jisté ženě odletět, jelikož si odmítala ústenku nasadit.

Cestující aerolinek dostal pokutu za špatně nasazenou roušku

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám