Hlavní obsah

Z Prahy by mělo do konce roku létat více spojů do Dubaje

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slunná Dubaj ve Spojených arabských emirátech se stává pro Čechy čím dál více navštěvovanou destinací, čemuž napomohlo také zrušení vízové povinnosti. Z Prahy by měly už od letošního prosince létat do této destinace i nízkonákladové aerolinky Flydubai.

Foto: Profimedia.cz

Letadlo společnosti Flydubai

Článek

Aktuálně lze z Prahy do Dubaje letět denně s Emirates a šestkrát týdně (kromě soboty) letadly SmartWings společnosti Travel Service. Dubajský dopravce Flydubai plánuje z pražského Letiště Václava Havla vypravit čtyři lety týdně, a to každé úterý, čtvrtek, pátek a neděli.

„Ano, spolupráce se společností Flydubai je v jednání,“ potvrdila Novinkám Eva Krejčí, mluvčí pražského letiště. Cestovat z Prahy na palubě letadel dubajských aerolinek by mělo být možné už letos v průběhu prosince.

Flydubai, které nabízejí lety do více než 80 destinací, mají za sebou zatím poměrně krátkou historii. Před šesti lety je založila dubajská vláda, aktuálně se snaží výrazně rozšiřovat své působiště, což potvrzuje také rozšiřování jejich flotily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám