Hlavní obsah

Takto vypadá nejdražší hotelové apartmá na světě. Má i akvárium se žraloky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bar, salonek pro padesátku hostů, kino, bazén nebo akvárium s vycpanými žraloky. To jsou jen některé z předností opulentního apartmá Empathy Suite v Las Vegas, které je tím vůbec nejdražším na světě. Přespání tu vyjde na astronomických 100 tisíc dolarů (2,2 milionu korun), háček je nicméně v tom, že hosté se musí ubytovat na minimálně dvě noci.

Foto: Profimedia.cz

Do hlavního salonku se vejde až 50 lidí.

Článek

O apartmá, které je součástí hotelu Palms Resort and Casino, si může většina smrtelníků vzhledem k vysoké cenovce nechat jen zdát. Návštěvníci, kteří si však pobyt mohou dovolit, zcela jistě prožijí dvě či více nezapomenutelných nocí. K dispozici jim je totiž řada luxusních vychytávek s možností, jak z přespání vytěžit co nejvíc.

Dvoupatrové Empathy Suite má rozlohu 836 čtverečních metrů. Nachází se na 34. podlaží hotelu, díky čemuž nabízí oslnivé výhledy na lasvegaský bulvár Strip, jenž je poset řadou kasin či luxusních obchodů. Nachází se tu i známá fontána Bellagio.

Sluha je po ruce 24 hodin denně

Apartmá navrhl britský umělec Damien Hirst, který za jedno ze svých ústředních témat přijal smrt. Proslavil se například zvířaty naloženými do formaldehydu, proto i Empathy Suite disponuje zmiňovanými žraloky.

Kromě této makabrózní podívané jsou však hostům k dispozici zejména luxusní a opulentní prostory, které čítají například bar pro třináct lidí nebo salonek, který pojme až na padesát hostů, uvádějí servery Luxury London a LadBible.

V Číně mají nejvýše položený bazén na světě. Je 323 metrů nad zemí

Cestování

Apartmá má dvě velké ložnice, posilovnu, dvě koupelny, šatnu, ale i terasu s bazénem, ze kterého si hosté rovněž mohou vychutnat výhledy na osvětlené město hříchu.

Ani tím však nabídka nekončí. Vzhledem k astronomické ceně mají hosté k dispozici také osobního sluhu, řidiče či barmana, a to 24 hodin denně. Součástí je rovněž VIP vstup do hotelového kasina.

Anketa

Lákalo by vás přespání v nejdražším hotelovém apartmá na světě?
Rozhodně ano, líbí se mi
26,2 %
Nelákalo by mě ani zadarmo
57,1 %
Je mi to jedno
16,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 8630 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám