Hlavní obsah

Severokorejský lyžařský areál nabízí turistům luxusní ubytování

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohodlí a přepych nabízí svým hostům hotel vystavěný v novém severokorejském lyžařském středisku. Vejde se sem naráz více než 350 hostů, kteří se mohou zabavit jak kulečníkem, tak například také plaváním.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Prohlídka luxusního hotelu v lyžařském středisku v KLDRVideo: Reuters

 
Článek

Velké lyžařské středisko Masik Pass nechal v průsmyku Masik ve výšce přes 1300 metrů nad mořem vystavět minulý rok vůdce Severní Koreje Kim Čong-un. Pravděpodobně ho inspirovala hornatá krajina Švýcarska, kde před lety studoval.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nové luxusní lyžařské středisko v Severní KorejiVideo: Reuters

Luxusní lyžařský areál nabízí 110 kilometrů sjezdovek různých obtížností. Někteří návštěvníci využívají kromě lanovek a vleků také zdejší hotel Masikryong, jehož interiér je převážně obložen dřevem. Ubytovat se lidé mohou v jednom ze 120 pokojů, z nichž jsou některé vybaveny satelitní televizí s programy z různých zemí světa.

Odreagování a odpočinek pak hosté nacházejí v kulečníkové místnosti, bazénu nebo relaxační zóně s masážemi. Ceny se pohybují od 100 do 280 dolarů na den, v přepočtu přibližně od 2000 do 5600 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám