Hlavní obsah

Obrovský opilý stařík děsí i baví turisty v irské vesničce Dromore West

Novinky, Lucie Poštolková

Asi tak jako je klokan maskotem Austrálie, nebo panda symbolem v Číně, to samé je v irské vesničce Dromore West místní opilec. Obrovský opilý stařík brázdí ulice a laškuje s turisty.

Článek

V irské vesnici Dromore West se potuluje tři metry vysoká loutka Artur, kterou ovládá muž na chůdách. Prochází se po ulicích s červeným nosem, nejasným výrazem v obličeji a alkoholovým dechem. Informoval o tom server Urlesque.com.

Cesta od hospody k hospodě

Pokud při návštěvě Dromore West nemáte zrovna náladu na posezení v místní restauraci, můžete tak sledovat Arthura, jak se svým nepříliš jistým krokem snaží dostat co možná nejrychleji od jedné hospody ke druhé. Je lépe ale jeho chování sledovat z bezpečnější vzdálenosti, rád totiž občas někoho jen tak z legrace "drobátko popostrčí".

Poklidná vesnička Dromore West s neobvyklým lákadlem pro turisty, postavená v tradičním irském stylu, leží na řece Dunneil u pobřeží s Atlantikem a horami Ox. Kromě dvou obchodů zde najdete řeznictví, květinářství, lékárnu, poštu a rychlé čínské občerstvení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám