Hlavní obsah

Nový přírůstek do rodiny žena přivítala v letadle

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Narození svého třetího dítěte Američanka Nereida Araujová zřejmě nikdy nezapomene. Rodit totiž začala ve chvíli, kdy byla na cestě z Floridy do Pensylvánie, a to přímo na palubě letadla. Její dcera ale přišla na svět až po příletu, žena ji symbolicky pojmenovala Sky, což znamená nebe či obloha, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Araujová cestovala s manželem a dvěma dětmi k rodině na díkůvzdání. Rodit začala ještě ve vzduchu. „Spala jsem a najednou jsem ucítila tlak v zádech. Hned jsem vzbudila manžela,“ uvedla Američanka a dodala, že ihned věděla, že jí praskla voda. A to jedenáct dní před plánovaným termínem, proto jí i lékař povolil let absolvovat.

Jedna z cestujících Araujové pomohla s dýcháním do doby, než letadlo přistane. Hned na zemi si posádka vyžádala zdravotníky, kteří matce přispěchali na pomoc. „Při přistání v Charlotte si posádka American Airlines vyžádala zdravotní asistenci kvůli jedné z pasažérek,“ uvedl mluvčí společnosti.

Jakmile žena porodila, zdravotníci ji nechali i s dítětem převézt do nemocnice. „Všichni byli skvělí, jsou to moji hrdinové. Tenhle zážitek si budu navždy pamatovat,“ doplnila žena, která na památku svou dceru pojmenovala Lizyana Sky Taylor, s tím, že prostřední jméno odkazuje k místům, v nichž holčička začala přicházet na svět.

Ženě na letišti vykradli kufr, pachatele vypátrala sama

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám