Hlavní obsah

Hotel páru nadělil volné pobyty za to, že v něm na Valentýna počal dítě

Novinky, Michael Švarc

Hotel Zed v kanadském městě Kelowna přišel před letošním Valentýnem s neotřelou nabídkou. Páry, kterým se ve svátek zamilovaných podaří při pobytu počít dítě, odmění. A jednomu se to poštěstilo. Manželé Nicole a Alexander Beshinskyovi, kteří nyní očekávají příchod potomka na svět, si budou moci příštích 18 let dopřát každý valentýnský pobyt v hotelu zcela zdarma.

Foto: Profimedia.cz

Město Kelowna v kanadské Britské Kolumbii (ilustrační foto)

Článek

Hotel v Britské Kolumbii chtěl párům o Valentýnu dopřát nějaký čas pro sebe během dne. Nabízel jim proto krátké pobyty od 10 hodin dopoledne do 2 hodin odpoledne.

A pokud se jim při té příležitosti podaří do zhruba devíti měsíců přivést na svět dítě, budou si moci podobné pobyty vychutnat v následujících 18 letech zdarma, píše server CNN. To, aby si pokaždé mohli odpočinout od rodičovských povinností.

Pro Nicole a Alexandera to byl vůbec první pobyt v hotelu Zed. A hned se jim poštěstilo.

„Pokoušeli jsme se o dítě poslední dva roky, tak jsme si řekli, že se zapojíme do soutěže. Vše, co jsme potřebovali, byla evidentně nějaká konkurence,“ uvedla Nicole Beshinskyová, která se svým manželem vychovává už tříapůlletého syna.

S nápadem na neobvyklou soutěž přišla šéfka hotelu Mandy Farmerová. Když měla sama malé děti, mívali s manželem problémy najít si čas jen pro sebe. Tehdy by prý romantickou schůzku jen ve dvou vyměnila za kytici i bonboniéru. A její myšlenka se uchytila.

„Myslím, že bychom nepřesvědčili někoho, kdo nechce mít děti, aby je měl. Ale jestli vážně uvažujete nad rozšířením rodiny, tak proč to nezkusit?“ okomentovala soutěž Farmerová. „Pokud uspějete, budete moci oslavovat početí dítěte dalších 18 let,“ uzavřela.

Dítě narozené v letadle bude moct cestovat zdarma. Ale jen do jedné destinace

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám