Hlavní obsah

Děti se mohou vrátit na středočeskou zvířecí farmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mláďata domácích zvířat nebo i rytířskou zbroj si budou moci už o víkendu prohlédnout návštěvníci středočeského Farma-parku Blaník. V sobotu v areálu totiž startují pravidelné farmářské trhy, které nabídnou nejen lokální produkty, ale i množství atrakcí pro děti.

Foto: archiv Farma Blaník

Děti si budou moci v areálu prohlédnout také zvířata.

Článek

Díky zvolnění vládních nařízení se mohou v České republice od pondělí 20. dubna konat farmářské trhy. Ty ve Farma-parku Blaník nabídnou kromě tradičních regionálních výrobků za snížené vstupné i možnost pokochat se čerstvě narozenými zvířaty, ať už kůzlaty, jehňaty nebo hříbaty.

„Zejména děti tu naleznou spoustu atrakcí. Například malebné chaloupky lesních skřítků ve stromech, strašidelné močálníky nebo živého Blanického rytíře,“ uvedl organizátor Miloslav Zapletal, známý guru soutěží krásy. Doplnil, že v areálu je k dispozici také prodej jednoduchého občerstvení, kdyby návštěvníkům při procházce vyhládlo.

V rámci akce se nicméně nesmí zapomínat na bezpečnostní opatření. Podle Zapletala budou mít návštěvníci k dispozici dezinfekční prostředky, nutné jsou také roušky a dodržování odstupů.

Reklama

Výběr článků

Načítám