Hlavní obsah

Botanická zahrada v Praze chystá na prvního máje noční světelnou šou i divadlo

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

"O lásce šeptal tichý mech...," budou si moci poslechnout návštěvníci pražské Botanické zahrady na prvního máje. Od 19.30 hodin zde bude probíhat program naplněný magickou procházkou mezi květinami, poezií, divadlem i světelnou šou.

Článek

Široká veřejnost je srdečně zvána 1. května v 19.30 hodin do Botanické zahrady v Tróji, kde se mezi záhony bude moci plně oddat náruči plné poetického čtení nebo sledovat živé divadelní obrazy.

Několikero divadelních a tanečních spolků zde předvede živé taneční a výtvarné instalace, umělci využijí přírodní exteriéry a diváky zapojí do svých vystoupení. Večer se ponese v romantickém duchu zcela v souladu s verši Karla Hynka Máchy a jiných básníků.

Vzkazy lásky

Účastníci si za pomoci světelné šou budou moci zkusit napsat neviditelné vzkazy svým partnerům a láskám.

Občerstvení během máchovské pouti zajišťuje čajovna U cesty, v nabídce nebude chybět ani nápoj sahleb připravovaný z mletého kořene vstavače mužského, který má zaručeně afrodiziakální účinky.

Program zajistily Divadlo Alfred ve dvoře, Institut světelného designu, Společnost poezie a taneční skupina Nanohach.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám