Hlavní obsah

Užívejte si pohodlné lenošení nejen v zimě

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taburety, sedací vaky a podnožky slouží k odpočinku, ale jsou i zajímavým doplňkem v interiéru. Prodávají se v různých velikostech, tvarech a potahových látkách.

Foto: KIKA (2x)

Sedací vak Fluffy nabízí příjemné posezení a vytvarování podle těla. Objem 220 l, potah 100% polyester. Cena 1999 Kč.

Článek

Chceme na sedacím vaku pouze sedět, nebo spíše polehávat? To je důležité vědět, když se zamýšlíme nad velikostí a tvarem.

Foto: DECOLAND

Designová lahůdka pochází od toskánské značky Edra, jde o tzv. zapletenou pohovku s názvem Boa. Provedení ruční, práce trvá asi jeden týden.

Foto: BOCONCEPT

Podnožka nohou s názvem Rico je vhodným doplňkem k jakékoliv sedačce, možné provedení v látce i kůži, v 41/48 x š 65 x h 52 cm, cena od 5950 Kč.

V případě sezení pořizujme rozměr sedacího pytle větší než 140 cm, protože pak si můžeme opřít i hlavu. Kdo chce ležet, vybírá vak o velikosti 180 cm i větší.

Foto: KIKA

Taburet Eiffel, sisal, tmavošedý potah s potiskem, nástavec MDF, úložný prostor, š/v/h: 37 x 38 x 37 cm, cena 999 Kč.

Taburety jsou praktický doplněk. Lze je snadno přenášet, sestavit z nich další možnost na sezení (přijdou vhod v případě většího počtu návštěv).

Foto: BOCONCEPT

Taburet North je elegantní doplněk každého obývacího pokoje. Prodává se v provedení tmavě šedá/ černá nebo šedá/ bílá, v 35 x š 60 x h 60 cm, cena 4250 Kč.

Foto: BOCONCEPT

Velký taburet Bermundo se prodává v látce i kůži podle přání zákazníka, v 42 x š 96 x h 96 cm. Lze na něm pohodlně sedět, meditovat.

Některé jsou i na kolečkách a nabízejí úložný prostor. Určitě šikovná věc do menších bytů!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám