Hlavní obsah

Stavební veletrh Veleton můžete navštívit z pohodlí domova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejpohodlnější formu návštěvy nabízí relativně nový stavební veletrh Veleton. Probíhá totiž online, a tak je možné si veškeré expozice prohlédnout z bezpečí domova, bez testů a bez respirátorů. Jeho třetí ročník proběhne letos od 21. do 23. ledna. Určen je pro všechny zájemce o stavbu, bydlení a vytápění.

Foto: Veleton

Online stavební veletrh Veleton proběhne v termínu od 21. do 23. ledna 2022.

Článek

Pro všechny zájemce o problematiku stavebnictví, ať již jde o profesionály či soukromé stavebníky, je určený stavební online veletrh Veleton, který pořádá mediální agentura Netion. Jeho formát se v současných dnech ukazuje jako obrovská výhoda nejenom pro vystavovatele, ale především pro návštěvníky. Ti se totiž mohou zdarma procházet po jeho stránkách v klidu a bezpečí domova, bez nutnosti respirátorů, testů a očkování.

„Mnoho lidí se přizpůsobilo dnešní době a vybírá řešení pro svůj dům či rekonstrukci online. My tento trend sledujeme a vytváříme prostor, kde se mohou zájemci o stavbu a bydlení potkat živě a na jednom místě s odborníky, diskutovat o svých potřebách a získat odpovědi s konkrétními řešeními,“ říká Petr Novák, spoluzakladatel veletrhu.

Třetí ročník akce navíc ukazuje, že se tento způsob prezentace firem z oboru stavebnictví ujímá. Letos se jeho návštěvníci mohou těšit na bohatý program naskládaný do tří dnů.

Předposlední lednový víkend si tak návštěvníci veletrhu budou moci prohlédnout virtuální stánky jednotlivých firem, přičemž se budou moci prostřednictvím video a audio hovorů spojit s odborníky z nejrůznějších stavebních oborů. Komunikovat s nimi bude rovněž možné formou chatu.

Poradenství zdarma

Během veletrhu budou mít zájemci možnost využít bezplatného poradenství odborníků a nezávislých institucí. Mezi nimi jsou Asociace dodavatelů montovaných domů, Centrum pasivního domu, Cech kamnářů, Cech topenářů a instalatérů, Klastr Česká peleta, Svaz podnikatelů ve stínicí technice, Česká fotovoltaická asociace, Česká komora lehkých obvodových plášťů, Cech mechanických zámkových systémů, Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, Cech klempířů, pokrývačů a tesařů, Výzkumný a vývojový ústav dřevařský a Nadace dřevo pro život.

„Návštěvníci jsou veletrhem provedeni díky funkcím unikátní digitální platformy. Pro jejich pohodlí, snadnou orientaci a získání informací je připravena řada 'vychytávek'. Veletrh si s klidem a komfortem užije i starší generace zájemců,“ slibuje ředitelka veletrhu Ivana Duchoňová.

Součástí programu budou rovněž živé přednášky o aktuálních tématech a trendech stavebnictví, ukázky produktů a živé diskuze. Vystavovatelé rovněž nabídnou nejrůznější užitečné materiály ke stažení, včetně slevových voucherů.

Novinkou letošního ročníku jsou pak soutěže o hodnotné ceny věnované vystavovateli. Jejich slosování bude probíhat v živém online přenosu.

Vstupné je zdarma

Vstupenky zdarma získají zájemci po registraci na stránkách veletrhu. K jeho vlastní návštěvě pak stačí počítač, mobilní telefon nebo tablet se stabilním internetovým připojením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám