Hlavní obsah

Přenosnou lednici na piknik lze nabíjet podobně jako mobil

Novinky, tnk

Moderní design a účelnost. To chtěl přenést do inovativní dobíjecí lednice její tvůrce, korejský designér Jae Young Kim. Malá přenosná lednice je určena předně do hotelových pokojů nebo pro jedince, kteří potřebují přenášet chlazené nápoje a potraviny na kratší vzdálenosti, například na pikniku.

Foto: Profimedia.cz

Lednice má menší rozměry, je ideální na piknik.

Článek

Lednice s názvem Ooino má vlastní dobíjecí stanici, která kopíruje její tvar. Mimo dům pak funguje díky baterii. Lednička je podle serveru Homecrux dodávána s popruhem přes rameno pro snadnější přenášení.

Dřevěný kryt lednice je vybaven malým displejem, který obsahuje i tlačítko na regulaci teploty, sterilizaci nebo rychlé chlazení.

Foto: Profimedia.cz

Když chcete vzít lednici na piknik, je třeba ji vyjmout z dobíjecí stanice.

Průmyslový designér Jae Young Kim doufá, že se jeho nápad ujme. Jeho cílem bylo vytvořit futuristický domácí spotřebič s moderním designem, který zlepšuje uživatelský komfort. Podoba lednice je inspirována jednoduchými a prostými tvary severského nábytku.

Foto: Profimedia.cz

Vnitřek lednice je členěn na několik praktických přihrádek.

Chladnička je k dispozici v různých barevných provedeních, která vyhovují uživatelským preferencím nebo ladění různých interiérů. Nabízí se v růžové, červené, bílé, hnědé a modré barvě.

Foto: Profimedia.cz

PO stranách lednice se dá umístit popruh pro přenášení.

Dalším zajímavým kouskem z poslední doby je i podzemní lednice s názvem Groundfridge, která v sobě spojuje funkci klasického sklepa a běžné chladničky. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Nápaditým spotřebičem je také lednice zabudovaná přímo do multifunkčního konferenčního stolku s názvem Sobro. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám