Hlavní obsah

Polštáře, které na Valentýna navodí v interiéru romantickou atmosféru

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svátek sv. Valentýna patří všem zamilovaným, kteří rádi tráví tento čas společně na romantických procházkách a večeřích, ale i v klidu domova. Pokud chcete závěr 14. února strávit doma, můžete se nechat inspirovat polštáři, které v interiéru navodí romantickou atmosféru.

Foto: MeroWings International, Little England Interiors

Když si lehnete na polštářek ve tvaru křídel, proměníte se ve valentýnského anděla.

Článek

Svátek sv. Valentýna je příležitostí, jak vytvořit ze svého interiéru útulný prostor, hnízdečko lásky s intimní atmosférou. K tomu dopomohou i vhodně zvolené dekorace a textilie.

Polštáře ve tvaru srdcí dodají interiéru romantický nádech a mohou se stát i vítaným dárkem pro druhou polovičku, zvlášť když na ně necháte natisknout fotky společně strávených chvil.

K vytvoření polštářku je třeba fotografie, pak ho můžete vytvořit (vložit fotku do připravené šablony) a objednat on-line. Polštářek je z polyesteru a je možné ho prát v pračce.

Foto: HappyFoto

Na polštářek můžete nechat natisknout libovolnou romantickou fotku.

Dobrým tipem pro vytížené manažery a vystresované lidi je polštářek vyrobený z několika srdíček plněných příměsí levandule. Ta je vyhledávaná pro své uvolňující a zklidňující účinky, což jistě páry o tomto svátku ocení.

Foto: Clare Loves

Polštářky s levandulovou náplní jsou vhodným dárkem pro vytížené lidi.

Polštářky nemusí mít jen vzory srdcí, romanticky působí i motivy andělíčků, růží, rtů nebo plameňáků. I ti jsou pro svou elegantní siluetu, která ve dvojici dovede vytvořit srdcový motiv, jedním ze symbolů lásky.

Foto: Inspaces, Eco Chic

Jedním ze symbolů lásky jsou i plameňáci. Interiér můžete zpestřit i motivem s jejich siluetami.

V domácnosti užijete výrazné přehozy v rudé barvě. Nemusíte ale volit jen červenou barvu, efektně budou vypadat i doplňky v romanticky růžových, bílých nebo světle modrých tónech.

Foto: MonPort, Kare, Little England Interiors

Do interiéru zařízeného v rustikálním a venkovském interiéru volte uměřenější textilie v béžových tónech, moderní interiér zařízený v popartovém stylu si naopak žádá výstřednější textilie s nápisy.

Nezapomeňte atmosféru v interiéru dokreslit i za pomoci jemné vůně. Vhodná je růže, jasmín, vanilka nebo pivoňka. Interiér by neměl být osvětlen ostrým světlem, lepší je intimní přítmí, které doladíte pomocí svíček.

Jako navigace po temnějším prostoru poslouží cestičky okvětních lístků růží, kterými můžete vysypávat trasu do ložnice.

Foto: Etsy

Srdcový motiv nejlépe vynikne v kombinaci se sněhově bílým povlečením.

Materiál textilií s valentýnskými vzory by měl být nejen hezký na pohled, ale měl by být i příjemný na omak. Volte proto přírodní materiály, hlavně bavlnu, vlnu, hedvábí nebo mohér.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám