Hlavní obsah

Nejmodernější dekorací jsou digitální fotorámečky, pojmou tisíce fotek

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Digitální fotorámečky jsou trendovou dekorací, která nezevšední, umožňují totiž obměnu fotky kdykoliv se nám zlíbí. Inteligentní funkce rámečků dovedou poznat správnou orientaci snímku a opravit nejčastější nedostatky, jakými jsou třeba červené oči nebo lehká neostrost. Vítejte v nové generaci dekorací.

Článek

Rámeček si můžete připojit k televizi a promítat na ní fotky se zvukovým doprovodem, známí, kteří přijdou na návštěvu to jistě ocení jako milé zpestření. Do rámečku se vejdou až 2 GB fotek, které do rámečku nahrajete vložením paměťové karty z fotoaparátu nebo připojením počítače.

Rámečky jsou k dostání v různých velikostech (7 až 15 palcový displej). Většinou mají ještě další funkce, jakými jsou hodiny, kalendář, což umožňuje nastavit promítání fotky v určený čas.

.: Rámeček na dálkové ovládání oceníte při promítání fotek.foto:Genius

Babičce nebo dědovi tak můžete nastavit fotku s blahopřáním přesně v den jejich narozenin nebo svátku. Kvalitní vizuální zážitek je jistě potěší a fotka s vnoučaty jim přinese radost do života.

.: Sedmipalcový rámeček umí číst obsah z flash disků nebo paměťových karet. Jednoduché ovládání je skryto vzadu.foto:LG, Novinky.cz

.: Menší rámečky mají úhlopříčku a dokáží poznat jestli je obrázek postaven na výšku a automaticky ho přetočí do správné polohy.foto: Chronos, Technaxx, Novinky.cz

Digitální rámeček pořídíte za cenu cca od 700 Kč do 2 000 Kč, vyplatí se tedy vsadit na klasický design, který nezestárne.

Reklama

Související témata:

Související články

Samolepicí dekorace na zeď si zamilujete

Ten, kdo rád zvelebuje svůj domov a potrpí si i na detaily si jistě velmi oblíbí samolepicí dekorace - hit posledního roku. Samolepy - nalepovací obrázky...

Inspirace japonským interiérem

Bydlení ve stylu Asie je vzdušné, lehké a jednoduché. Člověk má v takových příbytcích pocit, že v nich někdo nechal zcela zmizet nábytek. ten je ale rafinovaně...

Výběr článků

Načítám