Hlavní obsah

Barevné posezení do bytu, které zlepší náladu

Právo, Sylva Svobodová

Obří pytle, měkké tvarovatelné vaky, taburety a sedáky v rozmanitých barvách, tvarech a materiálech jsou praktickým bytovým doplňkem. Pohodlně se v nich sedí, leží, spí a relaxuje. Snadno se přenáší, kam právě potřebujeme, dobře se čistí a dlouho vydrží.

Foto: TULI (2x)

Studenti jsou společenští a rádi si pozvou domů přátele. Kam je posadit? Dobrým tipem je sestava Party Seat. Je lehká, měkká a snadno se přenáší. Se třemi prvky (taburet 4099 Kč, rohový komponent 5099 Kč a tzv. křeslo 4099 Kč) složíme jednoduché zákoutí.

Článek

Sofa v barvě podzimu

Foto: TULI

Příjemný vak je dost veliký i pro dvě osoby, možné využít i na příležitostný spánek. Příjemné jsou zaoblené rohy a bezlímcový střih. Rozměr: 170x140x30 cm, hmotnost od 10,4 kg. Cena 6099 Kč.

Kameny z vlny

Foto: SEDEA

Krásné valounky jsou ozdobou každého bytu. Velikost si zvolíme sami, vyrábí se totiž na míru. Výplň z bio špaldy nebo polyesterové kuličky. Horní materiál 100% merino vlna. Kameny se čistí pouze vlhkým hadříkem.

Každý kousek textilu se hodí

Foto: CARPET DESIGN

Ručně vyrobené sedáky z Indie jsou převážně z vlny a bavlny. Co nás zaujme, je vtip a šikovnost, s jakou lze využít kousky látky. Cena 4900 Kč.

Sezení na míči

Foto: GAZEL

V dětském či studentském pokoji skvěle vypadá sedák Sitness. Má v sobě integrovaný gymnastický míč, skvěle pruží a nás nutí do 3D pohybu. Na povrchu opatřený pevnou síťovinou v různých barvách. Cena 4430 Kč.

Sedací vak baví děti

Foto: GAZEL

elený vak Louka je plný měkkých kuliček, které se vytvarují přesně podle postavy dítěte. Vak je na povrchu hebký, ozdobený pestrými květy. Praktický do dětského pokoje i pro rodiče, kteří se zaboří a čtou pohádku na dobrou noc. Cena 3900 Kč.

Indické motivy do bytu

Foto: SANU BABU

Moderní interiér nebude studený, když dáme šanci barvě a ručnímu zpracování. Ideální jsou různě velké taburety, s bohatou výšivkou a dokonalým patchworkem. Výroba Indie, cena od 1500 Kč.

Barevná kostka do předsíně

Foto: CARPET DESIGN

Limitovaná edice sedáků využívá zbytky textilních proužků, patchwork, džínové ústřižky, kůži, staré zipy i knoflíky. Cena 7500 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Kamenné prvky doladí i moderní interiér

Pravé kamenné obklady i jejich imitace doladí interiér zařízený v přírodním stylu, který je v poslední době hodně trendy. Díky těmto prvkům bude byt připomínat...

Motivy s květinami dodají interiéru útulnost

Květinové motivy zdobí naše interiéry po staletí. Vedle živých květin se staly neodmyslitelnou součástí obytných místností. S jemnými květinovými dekoracemi se...

Výběr článků

Načítám